LIDL AKCIJA ČETVRTKOM

Četvrtak se po LIDLU poznaje. Jednostavno. Bolje. Povoljnije.

Puno je toga što LIDL trgovine čini posebnijim, ponuda, cene, kvalitet, usluga, sve su to stvari koje se danas podrazumevaju ako za vas neko kaže da ste najbolji u svom poslu, ali tematske nedelje su ono po čemu se LIDL sigurno izdvaja od svih konkurentnih objekata.

Ukoliko prelistate katalog Lidl akcija četvrtkom sigurno ćete biti veoma zadovoljni ponudom koju ćete tu pronaći.

Lild akcija četvrtkom je uvek puna veoma kvalitetnih proizvoda, a koji su potrebni za svaku kuću, jer se na akciji nalaze proizvodi koje koristimo svaki dan.

U Lidl katalogu akcija čevrtkom možete pronaći sve ono što danima planirate kupovati, a svi ti proizvodi se  u Lidl akciji četvrkom nalaze na akciji.

Pa tako, ako vam osim prehrambeni proizvoda treba i alat, ne brinite. Lidl akcija četvrkom alati je bogata odličnom ponudom bušilica, brusilica, kao i višenamenskih alata na akciji.

Akcijski katalog lid akcije četvrkom se ističe po veoma raznolikoj ponudi proizvoda koje ste baš sada planirali kupiti. Osim alata i drugih stvari koje ćete sigurno pronaći, na Lidl akcija čevrtkom odeća naćete veoma kvalitetne i moderne odevne predmete po izrazito povoljnim cenama.

Lild akcija četvrtkom Beograd je ono što ste celu sedmicu čekali. Ovde ćete na jednom mestu pronaći sve što vam je potrebno i što ste planirali kupiti ove sedmice.

LIDL AKCIJA OD ČETVRTKA

Kao što smo već spomenuli, LIDL svake sedmice sprema nešto novo za vas, a svakog četvrtka u LIDLU vas očekuje nova kataloška ponuda sa najboljim LIDL akcijama. LIDL akcija omogućava vam vrhunski kvalitet po najpovoljnijoj ceni.

LIDL akcija ima najbolje ponude jer LIDL obuhvata sve –proizvodnja, nabavka, pakovanje, te pažljivo odabran asortiman i proizvodi na akcijskim sniženjima, tako da nema nepotrebnih rasipanja i troškova. To je LIDL-ov način da vam pokuža koliko im je doista stalo da cene uvek budu najpovoljnije na tržištu. Svakog četvrtka u LIDLU očekujte sjajne ponude koje se ne propuštaju.

LIDL AKCIJA ČETVRTKOM SRBIJA

LIDL katalog Srbija izlazi redovno svake sedmice, te svaka LIDL akcija biće odmah dostupna na ekatalozi.com. LIDL novi katalog izlazi četvtkom/ponedeljkom i donosi sjajne akcijske ponude. Svaki LIDL katalog ima LIDL Top izbor – najtraženiji artikli po super povoljnim cenama (iskoristite 7 dana top ponude kako biste svoje omiljene proizvode nabavili povoljnije nego inače). LIDL katalog akcija u ponudi ima i super sveže proizvode iz asortimana prehrane i neprehrane, a tu je i LIDL Plus. LIDL Plus je digitalna kartica lojalnosti, koja donosi različite benefite i pogodnosti svake nedelje. Skenirajte karticu na kasi prilikom svake kupovine i uživajte u raznim pogodnostima i uštedama.

AKCIJA četvrtkom LIDL sprema redovno i LIDL nedelju brendova, na ovim stranicama LIDL katalog Srbija donosi fenomenalnu ponudu domaćih brendova po super sniženim cenama.

LIDL SUPER KVALITET

Ozbiljno i posvećeno, LIDL uprava se brine o svežini svojih proizvoda i kvalitetu. Bez kompromisa. LIDL se na prvom mestu brine o životnoj sredini i lokalnim zajednicama u kojima se nalazimo, svojim zaposlenim, njihovom zadovoljstvu, znanju i stručnosti, a kroz sve navedeno najviše se brinu upravo o svojim kupcima, zbog toga pored akcenta na sveže i domaće u LIDL objektima možete pronaći i super kvalitetne brendove iz evropskih zemalja.

LIDL KATALOG ONLINE

Budite među prvima koji će saznati šta u ponudi ima LIDL katalog najnoviji na ekatalozi.com. 

Ostali najnoviji katalozi:

Pregled Nedeljnih Povoljnosti: LIDL Akcija od Četvrtka

Otkrijte svežu ponudu svake sedmice

U svetu LIDL-a, četvrtak je dan za akciju! Spremamo nešto novo svake nedelje, a svakog četvrtka u LIDLU vas čeka nova kataloška ponuda sa najboljim LIDL akcijama.

Vrhunski Kvalitet, Povoljne Cene: Naša Obećanja

Odgovorno i posvećeno, LIDL garantuje kvalitet po najpovoljnijim cenama

Naša LIDL akcija donosi vam najbolje ponude jer obuhvatamo sve – od proizvodnje, nabavke, pa do pažljivo odabranog asortimana na akcijskim sniženjima. Nema nepotrebnih troškova – samo vrhunski kvalitet po najpovoljnijim cenama. To je naš način pokazivanja koliko nam je stalo da vam omogućimo najbolje cene na tržištu. Svaki četvrtak u LIDLU očekujte sjajne ponude koje se ne propuštaju.

Nove Ponude, Svake Nedelje: Pregledajte LIDL Katalog

Prvi saznajte o najnovijim akcijama na ekatalozi.com

Redovno izlazi LIDL katalog Srbija, a svaka LIDL akcija je odmah dostupna na ekatalozi.com. Sveže ponude izlaze četvrtkom/ponedeljkom, donoseći vam sjajne akcijske ponude. LIDL Top izbor je tu svake nedelje – najtraženiji artikli po super povoljnim cenama. Iskoristite 7 dana top ponude i nabavite omiljene proizvode po još povoljnijim cenama. Uz to, tu je i LIDL Plus – digitalna kartica lojalnosti koja donosi razne pogodnosti svake nedelje.

LIDL Nedelja Brendova: Fenomenalne Ponude

Pronađite domaće brendove po super sniženim cenama

Spremamo i LIDL nedelju brendova, donoseći vam fenomenalnu ponudu domaćih brendova po super sniženim cenama. LIDL se ozbiljno brine o kvalitetu i svežini svojih proizvoda, bez kompromisa.

LIDL: Posvećenost Super Kvalitetu

Briga o kvalitetu, životnoj sredini i lokalnim zajednicama

U LIDL-u, brinemo se o svežini i kvalitetu naših proizvoda. Posvećeni smo životnoj sredini i lokalnim zajednicama, brinemo o našim zaposlenima i najviše se trudimo da naši kupci budu zadovoljni. Zato u našim objektima možete pronaći super kvalitetne brendove iz evropskih zemalja.

Budite Prvi Informisani: Pregledajte LIDL Katalog Online

Prvi saznajte o najnovijim ponudama na ekatalozi.com

Budite među prvima koji će saznati šta LIDL katalog najnoviji ima u ponudi. Posetite ekatalozi.com i budite informisani o najnovijim akcijama.

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

LIDL katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: LIDL katalog, LIDL akcija

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u LIDLu.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od LIDLa, ćemo postaviti na sajt.

LidlKatalog 155443388 612x612 1
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%