LIDL KATALOG

Kao deo Švarc grupe sa sedištem u Nemačkoj, Lidl je jedan od najvećih maloprodajnih lanaca marketa u Evropi i šire.

Lidl Srbija garantuje kvalitet po povoljnim cenama. Ističu da su fokusirani na postavljanju dobrih osnova i da su uvek tu za svoje kupce.

U Lidl Srbija kažu da garantuju najbolji odnos cena i kvalitete i da veoma pažljivo biraju asortiman. Potrošači mogu biti sigurno da  njihovi proizvodi uvek ispunjavaju poznati Lidl kvalitet i svežinu. Njihova krlitaca kaže „Jednostavno. Bolje. Povoljnije“, a to znači da u prvi plan stavljaju potrebe kupaca.

Da bi uvek znali šta se ovaj put nalazi na akciji najbolje je da prelistate Lidl katalog i tu nađete proizvode koji su vam potrebni.

Lidl akcijski katalog vam uvek donosi odlučnu ponud i sigurno ćete naći sve ono što ste planirali kupiti.

Takođe u Lidlu možete pronaći i kataloge koji su prilagođeni periodu u kojem izlaze, pa tako imate katalogu za školu, za leto ili za praznike.

U Lidl katalogu Srbija će te videti da su tu uvek najpovoljnije cene.

LIDL KATALOG NAJNOVIJE

Svaki Lidl katalog krasi odlična ponuda raznih proizvoda koji su u najnovijem broju na akciji. Na vama je samo da pripremite spisak za kupovinu i da odvojite malo vremena da prelistate Lidl katalog najnovije.

U njemu ćete sigurno pronaći sve što ste planirali kupovati, ali ono što je najbitnije radi se veoma kvalitetnim i uvek svežem proizvodima.

Takođe, ono što se posebno ističe u Lidl katalogu jeste to što su brojni proizvodi redovno na akcijiama i sniženjima i za vas će predstavljati najpovljniju kupovinu.

U ponudi se uvek nalaze prehrambeni proizvodi, voće i povrće, razna pića, ponuda iz mesnice, sredstva za ličnu higijenu i brojni drugi proizvodi.

U Lidl katalogu na akcijama se uvek nalaze i proizvodi koji su vam trenutno najpotrebniji.

Bilo da posećujete markete Lidl Beograd ili Lidl Subotica, ako prelistate Lidl katalog najnovije uvek možete pronaći sve ono što ste planirali ovaj put da kupite.

Svake nove sedmice izlazi novi Lidl online katalog u kojem se brojni asortiman nalazi na akciji ili po sniženim cenama.

Nije bitno da li ste ove sedmice odlučili za nabavku mesa, suhomesnati ili pekarskih proizvoda, ili ste za kupovinu svežeg voća ili povrća, sve to možete pronaći u Lidl katalog akcija. Ono što je najbitniji svi proizvodi koje pronađete u katalogu Lidl Srbija su sveži i kvalitetni i po veoma pristupačnim cenama.

Zato nemojte gubiti vreme i prelistajte novi akcijski Lidl katalog.

LIDL AKCIJA KATALOG

Ako se odlučite da prelistate nov Lidl akcija katalog naćete odličnu ponudu prehrambreni i nebrahmbeni proizvoda po odličnim cenama.

Na vama je samo da sastavite vaš spisak za kupnju i da ispred sebe stavite Lidl katalog Srbija u kojem sigurno možete naći sve što je potrebno za vaš dom.

Prednost Lidl akcija kataloga je to što su skoro svi proizvodi po veoma povoljnim cenama i nalaze se na raznim akcijama ili sniženjima.

Ukoliko vam treba meso, delikatesi, proizvodi za ličnu higiju ili sredstva za održavanje vašeg doma, sve to ćete naći akcijskom Lidl katalogu.

Nije bitno da li listate Lidl katalog Subotica ili Lidl katalog Novi Sad, sigurno ćete naći proizvode koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

LIDL NOVI KATALOG

Svake  sedmice možete prelistati Lidl novi katalog i pronaći šta su ovaj put spremili za vas. U svakom novom Lidl katalogu brojni proizvodi se nalaze na akcijima i ponuda je prilagođena za sve kupce.

Lidl katalog uvek je pun najpopularnijih i najpotrebnijih proizvoda, a koji su samo za vas stavljeni na akciju ili na sniženje.

Ukoliko preslistate novi Lidl katalog možete pronaći sve proizvode koji su potrebni za kuću, a ostaćete iznenađeni po kojim cenama ćete kupiti sve te artikle.

Nije bitno da li ste otišli u Lidl Novi Sad ili Lidl Beograd, ili ste se odlučili da prelistate Lidl novi katalog bićete oduševljeni ponudom koja je spremljena samo za vas.

LIDL ONLINE KATALOG

U svako doba dana na internetu možete pronaći online katalog i tako pogledati najnoviju Lidl ponuduU Lidl online katalogu uvek se nalazi  najnovija ponuda svih proizvoda koji su ovu sedmicu na akcijama ili sniženjima. Iskustvo nam pokazuje da su najtraženiji i najočekivaniji LIDL katalozi, tačnije LIDL akcija od ponedeljka i LIDL akcija četvrtkom.

Da bi ponuda bila zadovoljavajuća u online Lidl katalogu se nalaze brojni proizvodi koji su trenutno potrebni svakom domaćinstvu.

Zato bilo kada posetite sajt Lidl RS i pronađite Lild online katalog u kojem se nalazi sve što jedan dom treba. Bilo da se odlučite za hranu, piće, hemiju za čišćenje ili neki drugi proizvod sve to možete pronaći u Lidl online katalogu.

LIDL SRBIJA KATALOG

Lidl Srbija katalog je jedan od najboljih kataloga u kojem se nalaze razni proizvodi koji su potrebni jednom domaćinstvu. Prednost Lidl Srbija kataloga je u tome što tu možete pronaći jako veliku ponudu raznih prizvoda, a koje posebno krase odlične cene.

U RS Lidl katalogu u svakom novom broju nalazi se ogroman broj proizvoda koji je ovaj put na akciji ili sniženjima.

Takođe, velika prednost Lidl kataloga je što ne morate otići u Lidl Beograd ili Lidl Novi Sad da vidite šta je na snjiženju, nego je dovoljno da prelistate katalog i odaberete proizvode koji su ovaj put stavljeni na akcije samo zbog vas.

Zbog toga, odmah prelistajte Lidl katalog i sigurno ćete pronaći ono što ste planirai za kupovinu.

Ostali najnoviji katalozi:

 

LIDL: NAJVEĆI I NAJBOLJI MALOPRODAJNI LANAC

U srcu Evrope, Lidl, deo Švarc grupe sa sedištem u Nemačkoj, ponosno stoji kao jedan od najvećih maloprodajnih lanaca marketa u regionu i šire.

Lidl Srbija je sinonim za kvalitet po pristupačnim cenama. Sa fokusom na postavljanju čvrstih temelja i predanosti svojim kupcima, Lidl je osvojio srca potrošača širom zemlje.

“Jednostavno. Bolje. Povoljnije” – ovo nije samo moto, već obećanje. Lidl Srbija garantuje najbolji odnos cena i kvaliteta, pažljivo birajući svoj asortiman kako bi potrošačima pružili proizvode koji uvek ispunjavaju prepoznatljivi Lidl standard kvaliteta i svežine.

Lidl katalog je ključni vodič kroz obilje ponuda i akcija. Prelistajte ga kako biste uvek bili u toku sa najnovijim proizvodima i povoljnostima koje vam Lidl priređuje.

Uz redovne akcijske kataloge prilagođene različitim periodima, bilo da je u pitanju škola, leto ili praznici, Lidl Srbija obezbeđuje uvek najpovoljnije cene.

Najnoviji Lidl katalog donosi vam vrhunsku ponudu raznovrsnih proizvoda na akciji. Od voća i povrća do pića i mesnih proizvoda, Lidl katalog je bogat izborom proizvoda visokog kvaliteta.

Lidl akcijski katalog je ključan za svaku uspešnu kupovinu. Svi proizvodi, bez obzira na to da li ste u Beogradu, Novom Sadu ili Subotici, dostupni su po izuzetno povoljnim cenama, često na dodatnim akcijama i sniženjima.

Svake nedelje, novi Lidl online katalog donosi sveže asortimane proizvoda na akcijama ili po sniženim cenama. Bilo da je u pitanju nabavka mesa, suhomesnatih ili pekarskih proizvoda, ili želite sveže voće i povrće, Lidl katalog akcija ima sve što vam je potrebno.

Lidl akcija katalog nudi odličnu ponudu kako prehrambenih, tako i neprehrambenih proizvoda po izuzetnim cenama. Sastavite svoj spisak za kupovinu i pretražujte Lidl katalog Srbija kako biste pronašli sve što vam treba za vaš dom.

Svake sedmice, novi Lidl katalog donosi sveže akcije i sjajne ponude. Pregledajte katalog i otkrijte proizvode koji su ovaj put na sniženju. Nezavisno od toga da li listate Lidl katalog Subotica ili Lidl katalog Novi Sad, pronaći ćete proizvode koji zadovoljavaju sve vaše potrebe.

Lidl online katalog omogućava vam da istražujete najnovije ponude u bilo koje doba dana. Posetite sajt Lidl RS i pronađite Lidl online katalog sa svežim i kvalitetnim proizvodima koji će zadovoljiti potrebe svakog domaćinstva.

Lidl Srbija katalog je neprikosnoven izvor raznovrsnih proizvoda po odličnim cenama. U svakom novom broju nalazi se veliki broj proizvoda na akcijama ili sniženjima, a prednost ovog kataloga je u tome što možete pregledati ponudu iz udobnosti svog doma, bez potrebe da posetite Lidl Beograd ili Lidl Novi Sad.

Zato ne gubite vreme i odmah prelistajte Lidl katalog kako biste pronašli najpovoljnije proizvode za vašu sledeću kupovinu. Lidl – gde se kvalitet sreće sa povoljnošću!


LIDL – Vaša Destinacija za Povoljnu i Raznovrsnu Kupovinu

Svake sedmice, LIDL katalog u Srbiji izlazi s novim izazovima za štednju i zadovoljstvo kupovine. Na ekatalozi.com možete odmah pristupiti svakoj LIDL akciji, čime vam nudi brz i lak uvid u najnovije ponude. Redovno se izdaju LIDL novi katalozi, koji četvrtkom/ponedeljkom donose sjajne akcijske ponude, uključujući i LIDL Top izbor – najtraženije artikle po super povoljnim cenama koje možete iskoristiti tokom 7 dana top ponuda. Osim toga, LIDL Plus, digitalna kartica lojalnosti, omogućava dodatne benefite i pogodnosti svake nedelje.

Raznovrsna Ponuda LIDL Kataloga:

1. LIDL Nedelja Brendova: LIDL se ponosi fenomenalnom ponudom domaćih brendova po super sniženim cenama. To je prilika da isprobate vrhunske proizvode i podržite domaće proizvođače.

2. Sam svoj majstor: LIDL alati su pravi izbor za sve majstorluke. U LIDL katalogu alati i hit nedelje, pronaći ćete sve što vam je potrebno za vaše radionice i popravke.

3. Tekstil, Odeća, i Obuća: LIDL ne zaboravlja na ljubitelje mode. Kroz katalog nude odela, tekstil, obuću, donji veš i odeću za kućne ljubimce, sve po izuzetno povoljnim cenama.

4. LIDL Tehnika: Svi ljubitelji tehnologije pronaći će nešto za sebe u LIDL katalogu tehnike. Malo kućanski aparati i akcije na posuđe čine domaćinstvo još funkcionalnijim.

5. LIDL Super Kvalitet: LIDL se ozbiljno brine o kvalitetu svojih proizvoda i svežini ponude. Sa fokusom na životnoj sredini, lokalnim zajednicama, zaposlenima, i kupcima, LIDL donosi super kvalitetne brendove iz evropskih zemalja.

Posebne Ponude u LIDL Katalogu:

1. Lidlova Mesnica: Sveže i kvalitetno meso čeka vas u Lidlovoj mesnici. Od pilećeg mesa do raznolike ponude morskih plodova, LIDL brine o raznovrsnosti i kvalitetu.

2. Lidlova Pekara: Sjajni pekarski proizvodi, od hleba do pica, nude se u Lidlovoj pekari. Neodoljiv ukus i pristupačne cene čine ovu ponudu nezaobilaznom.

3. Suhomesnati Proizvodi: LIDL katalog uvek donosi raznoliku ponudu suhomesnatih proizvoda. Kobasice, salame, i sirevi čine izbor bogatim i prilagođenim svim ukusima.

4. Ponuda Pića: Alkoholna i bezalkoholna pića imaju posebno mesto u LIDL katalogu. Sokovi, piva, vina i žestoka pića, često su dostupni po akcijskim cenama.

5. Sredstva za Čišćenje: Kvalitetna sredstva za održavanje doma, od deterdženata do sredstava za čišćenje kuće, deo su redovne ponude LIDL kataloga.

6. Odeća: Modni entuzijasti uživaju u ponudi odeće koja je često dostupna na akcijama. Donji veš, odeća za decu, i različiti modni komadi čine LIDL ponudu raznolikom.

7. Suđe: Posuđe, čaše, tanjiri, i kućanski aparati uključeni su u LIDL katalog. Povoljne cene i raznovrsna ponuda čine ovu sekciju posebno privlačnom.

Zaključak: LIDL – Vaša Prva Destinacija za Povoljnu i Raznovrsnu Kupovinu

Budite među prvima koji će uživati u novim LIDL katalozima na ekatalozi.com. LIDL nastavlja brinuti o kvalitetu, raznolikosti i zadovoljstvu svojih kupaca. Bez obzira na vaše potrebe, LIDL katalog donosi širok spektar proizvoda, uvek uz naglasak na super povoljnim cenama. Uz LIDL, vaša kupovina postaje zadovoljstvo, a dom – savršen.

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

LIDL katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: LIDL katalog, LIDL akcija

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u LIDLu.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od LIDLa, ćemo postaviti na sajt.

LidlKatalog 155443388 612x612 1
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%