LIDL AKCIJA OD PONEDELJKA

Od ponedeljka u LIDLU akcija se ne propušta, redovno svake sedmice pratite najnovija LIDL akcijska sniženja.

LIDL Srbija od prvog trenutka garantuje kvalitet po super povoljnim cenama. Odnosi sa LIDL partnerima garantuju najbolji odnos cene i kvaliteta i pažljivo odabran asortiman. Od 2018. godine LIDL Srbija pruža jedinstveno iskustvo kupovine i proizvode za svakodnevnu upotrebu u više od 60 prodavnica širom Srbije. Ključ uspeha je izgrađen na standardizovanom sistemu prodavnica – ali uvek sa fokusom na odgovorno postupanje prema zaposlenima i okruženju.

Asortiman u LIDL objektima pruža lokalne i organske proizvde, što je svakim danom sve više popularno i traženo, a tu su i izuzetno popularne LIDL akcije. Među najvažnijim Lidlovim brendovima su Pilos, Milbona, Dulano, Cien, Esmara, Livergy, Lupilu itd. 

Svaki ponedeljak prelistajte novi Lidl katalog i pogledajte koji su proizvodi ove sedmice po sjajnim cenama.

Lidl akcija od ponedeljka u svakom novom broju nudi odličnu ponudu raznih artikala po veoma povoljnim cenama. Ako ste ove sedmice planirali kupovati prehrambene ili neprehrambene proizvode, ili vam je ipak potreban novi alat, onda obavezno prelistajte Lidl katalog od ponedeljka i pogledajte šta se u ovom broju nalazi na sniženjima.

Svaku Lidl akciju od ponedeljka krasi veoma bogata ponuda raznovrsnih artikala. U Lidlu se trude da se u svakom novom katalogu nađu proizvodi koji su najpopularniji i najpotrebniji kupcima.

Zbog toga nemojte gubiti vreme i prelistajte Lidl katalog i pogledajte šta se od ovog ponedeljka nalazi na akcijama.

 

LIDL AKCIJA OD PONEDELJKA ALATI

Svaki ponedeljak u Lidl katalogu možete pronaći odličan alat koji se nalazi po veoma povoljnim i odličnim cenama.

Lidl akcija od ponedeljka alati je uvek bogata veoma kvalitetnim i profesionalnim alatom. U Lidl katalogu uvek na akciji možete pronaći odličan alat koji krasi veoma dobar kvalitet, sigurnost i izrazito povoljne cene.

U Lidl akciji od ponedeljka uvek možete po veoma povoljnim cenama izabrati alat, koji se odlično uklapa u svaki stan, ali i u profesionalne radionice. Pa tako i ako ste amater ili ste profesionalac, sigurno ćete na Lidla akciji izabrati alat koji vam je potreban, a koji je po veoma povoljnim cenama.

 

LIDL KATALOG OD PONEDELJKA

U ponedeljak svakako ostavite vremena da prelistate novi Lidl katalog jer vas čeka odlična ponuda raznih proizvoda, po veoma povoljnim i pristupačnim cenama.

Kupovinom proizvoda koje odabarate u Lidl katalogu od ponedeljka, ne samo da ćete kupiti uvek sveže i kvalitetne artikle, nego ćete značajno uštediti i vaš novac.

Zato obavezno pregledajte Lidl katalog od ponedeljka i sigurno ćete biti oduševljeni ponudom koju će te tu pronaći. U svakom Lidl katalogu od ponedeljka se nalazi izuzetno raznolika ponuda brojnih proizvoda.

 

LIDL KATALOG NAJNOVIJE OD PONEDELJKA

Ako se odlučite da prelistate Lidl katalog od ponedeljka tu ćete pronaći najnovije artikle koji se nalaze na akcijama.

Lidl katalog najnovije od ponedeljka donosi u svakom broju brojne proizvode koji se nalaze na akcijama ili sniženjima.

U svakom novom broju Lidl katalogu nalaze se najnoviji proizvodi koji su tu izdvojeni  po povoljnim cenama. Zbog toga, obavezno prelistajte Lidl katalog od ponedeljka i videte koji su najnoviji proizvodi na akciji.

 

LIDL OD PONEDELJKA

Od ponedeljka u svakom novom Lidl katalogu možete pronaći sve one proizvode koji su potrebni za vaš dom, a što je najbitnije dobijate jako kvalitetne proizvode, a po veoma pristupačnim cenama.

Ako ste planirali kupiti meso, voće ili povrće, ili vam je potrebno nešto od proizvoda za održavanje higijene u vašem domu, ne briniti u Lidl katalogu od ponedeljka sve te porizvode možete uvek naći po veoma pristupačnim cenama.

Svaki novi broj se ističe po tome što se u njemu nalaze novi proizvodi koji su na akcijama.

Ostali najnoviji katalozi:

Nova Nedelja, Nova Šansa: LIDL Akcija Počinje!

Spremite se za najnovija sniženja

U LIDL-u, ponedeljak je dan za akciju! Sveže, svake sedmice, prateći naše najnovije LIDL akcijske ponude.

Kvalitet po Povoljnim Cenama: Naša Garancija

Otkrijte naše odnose s partnerima i pažljivo odabrani asortiman

Od samog početka, LIDL Srbija je sinonim za vrhunski kvalitet po izuzetno pristupačnim cenama. Naši odnosi s partnerima obezbeđuju najbolji omjer cene i kvaliteta, a naš asortiman proizvoda pruža jedinstveno iskustvo kupovine već od 2018. godine. Sa preko 60 prodavnica širom Srbije, LIDL je tu da vam olakša svakodnevni život, uz fokus na odgovornom postupanju prema našim zaposlenima i okolini.

Ponuda koja Oduzima Dah: Šta Vas Očekuje u LIDL-u?

Pogledajte naš asortiman i popularne brendove

Naši objekti su bogati lokalnim i organskim proizvodima, sve više traženim i popularnim svakog dana. Ali to nije sve! Naše LIDL akcije su hit među kupcima, kao i naši najvažniji brendovi poput Pilosa, Milbone, Dulana, Ciena, Esmare, Livergyja, Lupilua, i mnogih drugih.

Prelistajte, Iznenađenja Vas Čekaju!

Nova ponuda svake sedmice

Svaki ponedeljak, pripremite se za iznenađenja! Lidl akcija nudi vam fantastične popuste na širok spektar artikala, od prehrambenih do neprehrambenih proizvoda. Ne propustite priliku da uštedite, prelistajte naš katalog i otkrijte šta je na akciji ovog ponedeljka.

Vaša Omiljena Destinacija za Kupovinu: LIDL Srbija

Uvek na Usluzi Našim Dragim Kupcima

Ne gubite vreme! Otkrijte šta smo vam spremili u najnovijem Lidl katalogu i iskoristite sjajne ponude od ovog ponedeljka. Vaša omiljena kupovina postaje još bolja uz LIDL!

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

LIDL katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: LIDL katalog, LIDL akcija

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u LIDLu.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od LIDLa, ćemo postaviti na sajt.

LidlKatalog 155443388 612x612 1
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%